Geneo introduceert de OxyGeneo behandeling.
Deze 3-in-1 behandeling biedt de beste resultaten in de kortst mogelijke behandeltijd.

Wat OxyGeneo™ technologie uniek maakt? De behandeling combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie behandeling met een krachtige gelaatsverjonging door de infusie van essentiële revitaliserende ingrediënten én zuurstoftherapie van binnenuit voor een ongekende huidverbetering.

3-in-1 Exfoliate, Infuse, Oxygenate

1. Exfoliate

De speciale CapSugen exfolieert de huid op milde wijze. Rimpels vervagen en er treedt een sterke huidverbetering op.

2. Infuse

De gels zijn rijk aan actieve ingrediënten die dieper worden opgenomen door de gecombineerde actie van exfoliatie en zuurstofvoorziening van binnen uit.

3. Oxygenate

De CapSugen reageert met de toegepaste Gel waardoor er ontelbare koolstofdioxide belletjes tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Hierop reageert het lichaam door zuurstofrijk bloed naar het behandelgebied te sturen. Dit resulteert in onmiddellijke huidverbetering.

OxyGeneo™ Het alternatief voor microdermabrasie en zuurstofbehandeling in één!

“OxyGeneo combineert de voordelen van microdermabrasie, zuurstofbehandelingen en een fruitzuur peeling in één behandeling” – Dr Diane Wong MD.

Hoge Kwaliteit Ingrediënten. Superieure huidverbetering resultaten.

neo-revive-hdr
NeoRevive™ herdefinieert een gelaatsbehandeling volledig. NeoRevive™ gel brengt helende en regenererende ingrediënten dieper in de huid – geeft de huid een gezonde en stralende teint door de huidbalans en textuur te verbeteren. De huid krijgt een frisse, gladde, stevige en jeugdige uitstraling

NeoRevive

Een derivaat van Vitamine A. Staat bekend als één van de beste anti-rimpel ingrediënten. Klinische studies tonen aan dat Retinol de aanmaak van gezonde huidcellen kan reguleren.Hyaluronzuur
Verhoogt de vochtbalans en voorkomt trans-epidermaal vochtverlies. Maakt de huid glad, zacht en soepel.

Ribose
Een monosaccharide (suiker) die de celenergie (ATP) stimuleert en een anti-rimpel effect heeft.

Granaatappelzaadolie
Een gamma-linoleenzuur met een anti-oxidatieve werking. Vermindert de zichtbaarheid van rimpels. Kalmeert irritaties en voorkomt huidbeschadigingen. Studies tonen aan dat granaatappel extract een enzym (MMP-1) kan remmen die zorgt voor de afbraak van collageenvezels (collagenase).

Rozenbottelolie
Een olie gewonnen uit de zaadjes van de vrucht van de hondsroos (Rosa Canina). Een goede emulgator met anti-oxidatieve eigenschappen. De olie verzacht en  kalmeert.

Palmitoyl Tripeptide-5
Een peptide die de collageensynthese stimuleert voor een stevige huid. Het werkt de collagenase (MMP-1) tegen en voorkomt vroegtijdige huidveroudering.

Tocoferylacetaat
Een afgeleide van Vitamine E die niet wordt geoxideerd waardoor het de huid kan penetreren en terecht komt bij de levende cellen. Hier wordt het geconverteerd naar vrije tocoferol, een sterke antioxidant. Werkt ontstekingsremmend, ondersteunt de wondheling en beschermt de huid tegen de schadelijke invloed van de zon.

Ascorbyl Palmitate
Een stabiele en niet zure vorm van Vitamine C wat een effectieve antioxidant is.

NeoBright™ is een innovatieve formule met ingrediënten van de hoogste kwaliteit om de huid te doen oplichten en te verzorgen. Deze zeer effectieve maar zachte formule verheldert de teint en verbetert gelijktijdig de huidtextuur. Het resultaat is een gebalanceerde, heldere en gezonde uitstraling.

NeoBright

Retinol
Een derivaat van Vitamine A. Staat bekend als één van de beste anti-rimpel ingrediënten. Klinische studies tonen aan dat Retinol de aanmaak van gezonde huidcellen kan reguleren.Kojinezuur
Een natuurlijk voorkomende schimmel die groeit op paddenstoelen en de melanine productie remt. In combinatie met Azelaïnezuur heeft het een synergetisch depigmenterend en oplichtend effect op de huid.

Azelaïnezuur
Vermindert voornamelijk acne en hyperpigmentatie. Het remt de productie van pigment producerende cellen (melanocyten).

Hyaluronzuur
Verhoogt de vochtbalans en voorkomt trans-epidermaal vochtverlies. Maakt de huid glad, zacht en soepel.

Retinol
Een derivaat van Vitamine A. Staat bekend als één van de beste anti-rimpel ingrediënten. Klinische studies tonen aan dat Retinol de aanmaak van gezonde huidcellen kan reguleren.

Rozenbottelolie
Een olie gewonnen uit de zaadjes van de vrucht van de hondsroos (Rosa Canina). Een goede emulgator met anti-oxidatieve eigenschappen. De olie verzacht en  kalmeert.

Tocoferylacetaat
Een afgeleide van Vitamine E die niet wordt geoxideerd waardoor het de huid kan penetreren en terecht komt bij de levende cellen. Hier wordt het geconverteerd naar vrije tocoferol, een sterke antioxidant. Werkt ontstekings-    remmend, ondersteunt de wondheling en beschermt de huid tegen de schadelijke invloed van de zon.

Magnesium Ascorbylfosfaat
Een vorm van Vitamine C die beschouwd wordt als een stabiele en effectieve antioxidant voor de huid. Deze vorm van Vitamine C staat er ook om bekend de vochtbalans en elasticiteit van de huid te verbeteren.